( świeci się na biało) , automatycznego i ramka zdięcia i tutaj moje pytanie o co chodzi z tym zdjęciem ? próbowałem zgrać jakieś na pendrive radio je widzi ale nigdzie nie wyświetla
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Ustawienia wyświetlacza
- Przemek
- Fachman
- Imię: Przemysław
- Samochód: cruze 1.8
- Silnik: 1.8 , 141 KM
- LPG: BRC
- Inny samochód: Opel Astra H 1.9 CDTI
- Kontakt:
Ustawienia wyświetlacza
Nie wiem gdzie zamieścić moje pytanie .W ustawieniach radia a dokładniej wyświetlacza znalazłem opcje tła nocnego ,( świeci się na niebiesko ) dziennego
( świeci się na biało) , automatycznego i ramka zdięcia i tutaj moje pytanie o co chodzi z tym zdjęciem ? próbowałem zgrać jakieś na pendrive radio je widzi ale nigdzie nie wyświetla
- Fachman
- Imię: Marcin
- Samochód: brak
- Silnik:
- Kontakt:
- Przemek
- Fachman
- Kontakt:
- Przemek
- Fachman
- Kontakt:
Re: Ustawienia wyświetlacza
Ok zdjęcia są wrzucone od 4 do 1 czyli od ostatniej pozycji w menu wyświetlacza do pierwszej .
- Załączniki
-
- 4.jpg (17.57 KiB) Przejrzano 1282 razy
-
- 3.jpg (35.71 KiB) Przejrzano 1282 razy
-
- 2.jpg (37.27 KiB) Przejrzano 1282 razy
-
- 1.jpg (42.63 KiB) Przejrzano 1282 razy
- Przemek
- Fachman
- Kontakt:
Re: Ustawienia wyświetlacza
Ok już wszystko wiem
Jakby ktoś kiedyś był zainteresowany
Przegrywanie zdjęcia do pamięci samochodu:
1. Podłączyć USB. Pliki z rozszerzeniem jpg powinny znajdować się w katalogu głównym.
2. Nacisnąć przycisk: CONFIG wybrać: Ustawienia wyświetlacza -> Ramka do zdjęć -> Dodaj/Usuń zdjęcie.
3. Wybrać zdjęcia z listy (powinny się wyświetlić pliki z USB) i wybrać na liście 'Potwierdź'
4. Pliki zostaną skopiowane do pamięci samochodu. Pliki, które są w pamięci mają opis 'MEM' Pliki można usunąć z pamięci.
5. Nacisnąć przycisk: CONFIG wybrać -> Ustawienia wyświetlacza -> Ramka do zdjęć -> Wybierz
6. A teraz .... nacisnąć kilkukrotnie przycisk INFO (miedzy przyciskami TP a FAV). Po naciśnięciu będą pojawiać się kolejne ekrany (np. Informacje FM, Informacje Nawigacyjne, Informacja o Klimatyzacji, aż w końcu pojawi się wybrana tapeta). Na tle tapety wyświetlany jest czas i temp. zewnętrzna.
Po wyłączeniu samochodu i ponownym włączeniu, włącza się standardowy ekran. Po kilkukrotnym naciśnięciu przycisku INFO wyświetla się wybrana tapeta
U mnie wygląda to tak :
Przegrywanie zdjęcia do pamięci samochodu:
1. Podłączyć USB. Pliki z rozszerzeniem jpg powinny znajdować się w katalogu głównym.
2. Nacisnąć przycisk: CONFIG wybrać: Ustawienia wyświetlacza -> Ramka do zdjęć -> Dodaj/Usuń zdjęcie.
3. Wybrać zdjęcia z listy (powinny się wyświetlić pliki z USB) i wybrać na liście 'Potwierdź'
4. Pliki zostaną skopiowane do pamięci samochodu. Pliki, które są w pamięci mają opis 'MEM' Pliki można usunąć z pamięci.
5. Nacisnąć przycisk: CONFIG wybrać -> Ustawienia wyświetlacza -> Ramka do zdjęć -> Wybierz
6. A teraz .... nacisnąć kilkukrotnie przycisk INFO (miedzy przyciskami TP a FAV). Po naciśnięciu będą pojawiać się kolejne ekrany (np. Informacje FM, Informacje Nawigacyjne, Informacja o Klimatyzacji, aż w końcu pojawi się wybrana tapeta). Na tle tapety wyświetlany jest czas i temp. zewnętrzna.
Po wyłączeniu samochodu i ponownym włączeniu, włącza się standardowy ekran. Po kilkukrotnym naciśnięciu przycisku INFO wyświetla się wybrana tapeta
U mnie wygląda to tak :
- Załączniki
-
- 20068062_10213824739841261_1855603735_n.jpg (42.48 KiB) Przejrzano 1258 razy