przy wymianie kół zimowych na letnie zauważałem dwa sikające amorki tylni lewy i przedni prawy i tu moje pytanko jakie amortyzatory polecacie?
Czy jest sens kupować górną półkę skoro mam zamontowane przez Helmuta sportowe sprężyny na 16 alusach prezentuje się świetnie, prowadzenie w zakrętach też miodzio, jednakże komfort hmm temat dyskusyjny
Czy może wrócić przy okazji do standardu i wymienić z amorami sprężyny?
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Amortyzatory
- daro5555
- Świeżak
- Imię: Dariusz
- Samochód: Nubira Kombi 1.8
- Silnik:
- Kontakt:
-
lukaslacetti
- Profesjonalista
- Imię: Łukasz
- Samochód: Lacetti
- Silnik: 1.6 109KM
- LPG: Stag 300 Premium
- Kontakt:
Re: Amortyzatory
Dla potomnych po przebiegy 95000 ,statnio wymieniałem amortyzatory przod tył wraz z gumami nad nimi i łozyskami mc person + kielichy, aby w trakcie eksploatacji nowych nietrzabylo tam zaglądac Za wszystko z firmy Kayaby zapłaciłem 950zl + wymiana 350 w cenie geometria poniewaz zmieniła sie po zamontowaniu nowych , ze starych wyleciał juz olej i samochod kołysal sie na samych sprezynach , po wymianie jezdzi sie jak kiedys gdy odbieralem samochód w salonie nie stukają amortyzatory pieknie wybierają nierówności.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- daro5555
- Świeżak
- Imię: Dariusz
- Samochód: Nubira Kombi 1.8
- Silnik:
- Kontakt:
Re: Amortyzatory
O to na czas jakiś wystarczą, po naszych drogach 
Amortyzatory wybrałem TRW (są sprzedawane po 2 szt jako komplet) przód i tył, zdecydowałem się podnieść auto zamówiłem Monroe, więc tuningowe sprężyny pójdą w odstawkę będzie wyżej jakieś 4 cm
W poniedziałek idzie do mechanika, trochę to kosztowało jednak nie ma co oszczędzać na bezpieczeństwie
Amortyzatory wybrałem TRW (są sprzedawane po 2 szt jako komplet) przód i tył, zdecydowałem się podnieść auto zamówiłem Monroe, więc tuningowe sprężyny pójdą w odstawkę będzie wyżej jakieś 4 cm
W poniedziałek idzie do mechanika, trochę to kosztowało jednak nie ma co oszczędzać na bezpieczeństwie
Nie bądź pijawką - znalazłeś rozwiązanie problemu ... podziel się na forum!