Jak wiadomo mamy już rok 2017 niektórym epicom stuknęła już dwucyfrówka w kalendarzu. a ja przekopałem tone internetów w poszukiwaniu informacji na temat tego modelu i naczytałem sie różnie pozytywnie i negatywnie. mam okazje kupić w bardzo dobrym stanie epice chodzi konkretnie o tą aukcje. https://www.gumtree.pl/a-samochody-osob ... 1076480009
Jeśli chodzi o przebieg i bezwypadkowość to jestem absolutnie pewien że wszystko jest tak jak w opisie . Jednak mam sporo zawahań , w końcu takich epic nie jeździ zbyt wiele po naszych drogach, nie wiem jak to jest z częściami , silnik jest na łancuchu gdzie wyczytałem że lepszy jednak pasek a w tej konkretnej epice łańcuch jeszcze nie był ruszany a powinno sie go chyba wymieniac do max 300k km , niby awaryjność taka jak przystało na samochód w końcu nic nie jest idealne ale potrzebuje przyjemnego samochodu gdzie bede mógł spokojnie bez nerw przejeździć 2.5 k km miesiecznie . Już mam konkretny mętlik w głowie . Mogli by posiadacze epic coś poradzić ?