Chciałbym się zapytać czy w Lacetti Hatchback da się tylko złożyć oparcie kanapy tylnej? czy da się siedzisko jakoś podnieść do góry i żeby w to miejsce położyło się oparcie?
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Składanie kanapy tylnej
-
z13
- Profesjonalista
- Imię: Michał
- Samochód: Lacetti 1.6+LPG
- Silnik:
- Kontakt:
Składanie kanapy tylnej
Witam,
Chciałbym się zapytać czy w Lacetti Hatchback da się tylko złożyć oparcie kanapy tylnej? czy da się siedzisko jakoś podnieść do góry i żeby w to miejsce położyło się oparcie?

- karpior
- Profesjonalista
- Imię: Piotr
- Samochód: Lacetti HB 1.6
- Silnik:
- Kontakt:
- XaRaDaS
- Zasłużony dla forum
- Imię: Andrzej
- Samochód: Orlando LTZ
- Silnik: 1.8 2H0, 141 KM, benz.
- Kontakt:
Re: Składanie kanapy tylnej
Można zdemontować siedzisko, ale to niewiele da. Siedzisko mocno pociągasz do góry najlepiej tak jak ktoś siedzi i ma między nogami "to coś", a tam są zaczepy, szarpniesz mocniej to odskoczy. Co do oparcia to nie testowałem przy wyjętym siedzisku i nie wiem jak się dalej pochyli.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-
z13
- Profesjonalista
- Imię: Michał
- Samochód: Lacetti 1.6+LPG
- Silnik:
- Kontakt:
aha zrobiłem u siebie to zdjęcie,
Trochę dziwne bo jakby szło siedzisko wyciągnąć to oparcie teoretycznie powinno iść niżej
nio ale cóż.
Trochę dziwne bo jakby szło siedzisko wyciągnąć to oparcie teoretycznie powinno iść niżej
- XaRaDaS
- Zasłużony dla forum
- Imię: Andrzej
- Samochód: Orlando LTZ
- Silnik: 1.8 2H0, 141 KM, benz.
- Kontakt:
Możesz sprawdzić, siedzisko siedzi na 2 zatrzaskach i wtedy oparcia położyć, nie wiem jak to wyjdzie, bo nie przypominam sobie, żebym taką operację robił 
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...