Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Pokrowce
-
paulr
- Profesjonalista
- Imię: paweł
- Samochód: Brak:-(
- Silnik:
- Kontakt:
Re: Pokrowce
330 euro to pi razy oko 1500 zl. Na allegro komplet foteli w idelnym stanie to okolo 1200zl. 
- etac
- Prezes

- Imię: Krzysztof
- Samochód: Opel Astra L ST
- Silnik: 1.2T Pure Tech
- LPG: NIE
- Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
tez tak myśle od samego poczatku. Za takie pieniadze to mamy pranie, a nawet szycie nowej tapicerki
Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe
- wszim
- Zasłużony dla forum
- Imię: Wojtek
- Samochód: był orlando
- Silnik: 1.8 2H0 141KM (KL7)
- LPG: BRC SQ24
- Inny samochód: toyota RAV4 2.5 hybrid 4x4 222KM
- Kontakt:
Nie wiem jak ty chcesz zszyć rozwaloną tapicerkę żeby to miało wygląd. Łatki dawać, czy cerować jak majty Andżuliny? . Jak wyprać wyblaknięcia od słońca? Mam zrobić fotki jak wygląda moja tapicerka po 2,5 roku używania? Słabo - gdzie jestem czyścioch, esteta i naprawdę dbam. Już mam przetarcia i zahaczenia od jeansów, wyblaknięcia, plamy. Kicha jakich mało. Może ty masz lepszą wersję tapicerki ale w moim olku jej jakość jest żenująco niska.
Przy sprzedaży samochodu naprawdę stan tapicerki auta to ważne kryterium, w każdym razie ja bardzo zwracam uwagę bo świadczy to o podejściu użytkownika do samochodu. Ktoś jak ty, kto zmienia auta co 3 - 4 lata pewnie może sobie odpuścić temat bo oryginalna tapicerka jakoś mu przetrwa. Jeżeli olek mnie nie wkurzy z powodu awarii mam zamiar pojeździć nim z 8 lat.
Z pewnością nie kupiłbym uniwersalnych pokrowców, ale te mnie zaintrygowały. Nie można powiedzieć, że estetyka, materiały i sposób montażu nie robią wrażenia - bo robią. Trzeba spróbować odsiać marketing od realiów i zobaczyć w którą stronę szala się przeważy.
Cena - fakt nie jest mała ale też jedni wywalają kzł na niebieskie lampki podświetlenia pedałów, czerwone zaciski hamulców czy czarne dachy a inni lubią ułożyć dupsko w czystym niepotarganym fotelu. Każdy ma swoje preferencje.
Co do rabatów mogę podpytać ale na razie jest nas dwóch z fredem, coś tam wstępnie zainteresowanych. Więc nie wiem co się uda wytargować. Mnie się nie spieszy, badam sobie temat, jak się okaże, że jest gniot to odpuszczę a jak wyjdzie, że warto to skorzystam.
Tu przykład jak wygląda tapicerka używanych foteli orlando z allegro

Piękna jest , prawda?
Przy sprzedaży samochodu naprawdę stan tapicerki auta to ważne kryterium, w każdym razie ja bardzo zwracam uwagę bo świadczy to o podejściu użytkownika do samochodu. Ktoś jak ty, kto zmienia auta co 3 - 4 lata pewnie może sobie odpuścić temat bo oryginalna tapicerka jakoś mu przetrwa. Jeżeli olek mnie nie wkurzy z powodu awarii mam zamiar pojeździć nim z 8 lat.
Z pewnością nie kupiłbym uniwersalnych pokrowców, ale te mnie zaintrygowały. Nie można powiedzieć, że estetyka, materiały i sposób montażu nie robią wrażenia - bo robią. Trzeba spróbować odsiać marketing od realiów i zobaczyć w którą stronę szala się przeważy.
Cena - fakt nie jest mała ale też jedni wywalają kzł na niebieskie lampki podświetlenia pedałów, czerwone zaciski hamulców czy czarne dachy a inni lubią ułożyć dupsko w czystym niepotarganym fotelu. Każdy ma swoje preferencje.
Co do rabatów mogę podpytać ale na razie jest nas dwóch z fredem, coś tam wstępnie zainteresowanych. Więc nie wiem co się uda wytargować. Mnie się nie spieszy, badam sobie temat, jak się okaże, że jest gniot to odpuszczę a jak wyjdzie, że warto to skorzystam.
Tu przykład jak wygląda tapicerka używanych foteli orlando z allegro
Piękna jest , prawda?
Ostatnio zmieniony 16 lut 2016, o 10:47 przez wszim, łącznie zmieniany 1 raz.
- etac
- Prezes

- Kontakt:
no wlasnie wiem ze jestes estetą i to nie moze lezeć jak na zdjeciach.
A na pewno 1500 zł nie dałbym na pokrowce, to juz wolałbym dołozyc pare stowek i zlecic uszycie nowej tapicerki.
OVER, juz się nie wtracam w ten wątek.
A na pewno 1500 zł nie dałbym na pokrowce, to juz wolałbym dołozyc pare stowek i zlecic uszycie nowej tapicerki.
OVER, juz się nie wtracam w ten wątek.
- wszim
- Zasłużony dla forum
- Kontakt:
Dobrze wiesz, że ja kieruję się faktami a nie wiarą. Zamiast się obrażać wskaż mi gdzie te pokrowce źle leżą, bo może masz rację. Te co wcześniej wstawiałeś fotkę z allegro nie były z tej firmy.
- etac
- Prezes

- Kontakt:
Nie obrazam sie, ot tak mi ten emotikon przypasował.
Do zdjecia wszystko mozna ładnie ułozyć, ale chciałbym zobaczyc jak moje 1500 zł bedzie wygladac po 1.5 roku. Po drugie juz wyszło, co było moim pierwszym powodem negacji pokrowców, ze certyfikatu nie ma na Orlando, więc ich zachowanie może być takie same jak crash test chinskich kopii europejskich aut. Niby to same auto, ale juz na scianie się składa inaczej.
Tak samo jest z poduszkami, niby takie same ale w kazdym aucie jest inna.
Do zdjecia wszystko mozna ładnie ułozyć, ale chciałbym zobaczyc jak moje 1500 zł bedzie wygladac po 1.5 roku. Po drugie juz wyszło, co było moim pierwszym powodem negacji pokrowców, ze certyfikatu nie ma na Orlando, więc ich zachowanie może być takie same jak crash test chinskich kopii europejskich aut. Niby to same auto, ale juz na scianie się składa inaczej.
Tak samo jest z poduszkami, niby takie same ale w kazdym aucie jest inna.
- wszim
- Zasłużony dla forum
- Kontakt:
Tu się zgodzę, że cena onieśmiela do podjęcia decyzji. Z tym, że coraz mniej szokuje już tak jak za pierwszym razem
. Co do poduszek, też masz rację, że niestety decyzja będzie wkraczać w aspekt wiary, co akurat średnio mi się podoba. Choć to wiara podbudowana pewnymi aspektatmi dziedziczenia technologii już znanej i sprawdzonej, więc ryzyko mniejsze.
Dobra wymyśl jakie pytania mógłbym jeszcze zadać.
Dobra wymyśl jakie pytania mógłbym jeszcze zadać.
- comtv
- Stały bywalec
- Imię: Jarek
- Samochód: było ORL 1.8 LPG LT+
- Silnik:
- Kontakt:
Wstępnie to ja może byłbym trzecim chętnym. Przyglądam się tym pokrowcom już od kilku lat i muszę się zgodzić, że jeśli jest szansa na to, że one dobrze leżą, są odpowiednio naciągnięte to na potencjalnym kupcu muszą zrobić wrażenie. A i moje oko jakiś czas będą cieszyć. Ale rzeczywiście może być tak, że na zdjęciu jak nikt na nich nie siedzi to wygląda ekstra ale jak się znajdzie wiercipięta to będzie ciągła walka z poprawianiem pokrowców. A tak to ja nie chcę.
Nie podjąłem też jeszcze ostatecznej decyzji co do przyszłości mojego olka tzn. sprzedawać czy nie, a jesli tak to kiedy...
Ale jestem zainteresowany i jak Was nie ciśnie, żeby kupować natychmiast to pewnie w to wejdę. Tylko ja chyba raczej jestem skłonny jechać na Słowację, obejrzeć to na własne oczy i podjąć szybką decyzję na miejscu.
Nie podjąłem też jeszcze ostatecznej decyzji co do przyszłości mojego olka tzn. sprzedawać czy nie, a jesli tak to kiedy...
Ale jestem zainteresowany i jak Was nie ciśnie, żeby kupować natychmiast to pewnie w to wejdę. Tylko ja chyba raczej jestem skłonny jechać na Słowację, obejrzeć to na własne oczy i podjąć szybką decyzję na miejscu.
- etac
- Prezes

- Kontakt:
Czy w przypadku kolizji i niewłasciwego zadziałania mają odpowiednie ubezpieczenie i czy podejmą odpowiedzialność.
- wszim
- Zasłużony dla forum
- Kontakt:
comtv, też jestem za wyjazdem na Słowację. W okolicach kwietnia prawdopodobnie będę miał kurs na Wegry, nie wiele muszę zboczyć z trasy żeby zahaczyć o Rimawską Sobotę. Chyba że coś innego się urodzi w międzyczasie.
Dopytam więc też o to jak leży i jak się sprawuje po kilku latach ich produkt. Odpowie mi co prawda handlowiec no ale może nie będzie łgał na piśmie w żywe oczy. Na fb mają bardzo dużo pozytywnych komentarzy - to już jest jakieś oparcie. Negatywne są związane z brakiem pokrowców pod dany model auta. Może by spróbować od strony CTP zapytać opiniujące osoby jak pokrowce wyglądają po dłuższym czasie użytkowania? Przy okazji wyszłoby czy to prawdziwe opinie czy fake'i.
Etac kto u nas obsługuje facebooka CTP? Można zorganizować takie zapytania?
Dopytam więc też o to jak leży i jak się sprawuje po kilku latach ich produkt. Odpowie mi co prawda handlowiec no ale może nie będzie łgał na piśmie w żywe oczy. Na fb mają bardzo dużo pozytywnych komentarzy - to już jest jakieś oparcie. Negatywne są związane z brakiem pokrowców pod dany model auta. Może by spróbować od strony CTP zapytać opiniujące osoby jak pokrowce wyglądają po dłuższym czasie użytkowania? Przy okazji wyszłoby czy to prawdziwe opinie czy fake'i.
Etac kto u nas obsługuje facebooka CTP? Można zorganizować takie zapytania?
- wszim
- Zasłużony dla forum
- Kontakt:
A, czyli jest w kim wybierać
No jak tak, to najbardziej podoba mi się StFrozen. Blisko masz, więc przytul i poproś ładnie czy może coś takiego zapuścić.
- huri_khan
- Fachman
- Imię: Robert
- Samochód: nie chevrolet
- Silnik: Benzynki z turbinkami :)
- Inny samochód: Kia Proceed,Ford Mondeo, Peugeot 206CC,
- Kontakt:
Mnie do końca tygodnia nie ma przy stacjonarnym komputerze więc nie mam zbytnio możliwości edycji FB. Jak macie czas to w przyszłym tygodniu coś mogę napisać na profilu.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
- mario78
- Profesjonalista
- Imię: Mariusz
- Samochód: CRUZE Black Roof
- Silnik:
- Kontakt:
Ja kupowałem pokrowce w tej firmie eko skóra+ alcantara. Jak będę miał chwilę to mogę porobić fotki jak wyglądają po 3,5 roku użytkowania. Też niby mają certyfikaty na poduszki powietrzne. Miałem szyte na miarę , za chyba 670zł jeśli dobrze pamiętam.
Tak naprawdę nikt ze znajomych nie zorientował się że to pokrowce a nie fabryczna tapicerka.
Do orlando też mają.
http://www.autopokrowce.eu/index.php/pokrowce/oferta
Tak naprawdę nikt ze znajomych nie zorientował się że to pokrowce a nie fabryczna tapicerka.
Do orlando też mają.
http://www.autopokrowce.eu/index.php/pokrowce/oferta
- wszim
- Zasłużony dla forum
- Kontakt:
No też ciekawie to wygląda. Co prawda słabiej marketingowo mają przygotowane ale i ceny może niższe. Szkoda, że nie bliżej mnie bo Pruszcz Gdański to dla mnie jak w Nowa Zelandia.
Musze postudiować tą ich ofertę.
Mariusz, znajdź chwilkę i pstryknij. A sam jak oceniasz te twoje w skali 0 do 10?
Mariusz, znajdź chwilkę i pstryknij. A sam jak oceniasz te twoje w skali 0 do 10?
- mario78
- Profesjonalista
- Silnik:
- Kontakt:
Oceniłbym je na 8 w skali do 10, wiadomo zawsze coś może być lepiej
. Poniżej kilka wcześniejszych fotek jak to wygląda u mnie. W weekend postaram się zrobić bieżące fotki.

- wszim
- Zasłużony dla forum
- Kontakt:
Przyznam, że nie wyglądają tak atrakcyjnie jak te słowackie. Brakuje mi w nich takich ładnych szwów .
Tu jest cennik http://www.autopokrowce.eu/index.php/ce ... :chevrolet
Niestety nie ma na stronie fotek dla orlando.
Tu jest cennik http://www.autopokrowce.eu/index.php/ce ... :chevrolet
Niestety nie ma na stronie fotek dla orlando.
-
Robbo
- Profesjonalista
- Imię: Robert
- Samochód: Orlando LPG automat
- Silnik:
- Kontakt:
Ale jest cruze kombi? i foto pleców tylnej kanapy . Wskazują ze jest mocowane na żeby. Chyba że coś przeoczyłem.
- mario78
- Profesjonalista
- Silnik:
- Kontakt:
Przeszycia są u mnie w tych miejscach jak w fabrycznej tapicerce, jak szyjesz to możesz zamówić jakie chcesz.wszim pisze:Przyznam, że nie wyglądają tak atrakcyjnie jak te słowackie. Brakuje mi w nich takich ładnych szwów ..
- wszim
- Zasłużony dla forum
- Kontakt:
Pewnie, da się tak skonfigurować żeby wyglądały podobnie ładnie, ale i cena będzie wtedy zapewne zbliżona.
Wczoraj zadałam jeszcze kilka pytań do IAD, mam już odpowiedzi, przetłumaczę je po pracy i wstawię.
A na szybko korespondencja w angielskim.
I have a question continuing topic.
Do you have a photo back of the second row seats orlando. I'd like to know how there is solved mounting, because the seat is divided. Is it aesthetically? Is not there such as hooks or bundled cords, etc.
Our seat covers always fit 100% perfect as original from car manufacturer, to all of the car models that we have in our offer. If its not 100% we won't sell it to you or you can send it back for reclamation. That is our strategy of perfectionism. Unfortunately I can't provide any further detailed photos, the only ones we share are publicly visible in the Chevrolet gallery
The second row seat is divided to be able to enter the third row. Is covering the cover does' t obstruct folding part of the seat?
Again, our seat cover fits like original. We always test it for such things. There is no obstruction of any functionality of your car or seats.
Are the pictures on the website realy reflect the truth? Can you promise me that in fact these covers really nicely in chairs arranged(perfect fit)? Could this depends on for some conditions?
Yes they are REALLY REALLY REAL
Actually those photos: http://autopotahy.sk/nase-referencie-sp ... zakaznici/ are totally unedited as we get them from customers, without even changing contrast or brightness
How performs this product after a few years? ? I can count on the honesty?
We have customers that have our seat covers for 9 years and they look like new, check the photo here - http://autopotahy.sk/wp-content/uploads ... 8718_n.jpg - it is a real unedited photo after 9 years of use, directly from our customer
What about the warranty and the law to return goods purchasing by Internet? What can I do if I discover that purchased goods does not comply with the quality presented in offer on the website?
Standard Warranty is 3 years, also after this time we are always open for any fix if something happens in a very rare case. If it is our mistake we always accept the reclamation within the 3 years. We won't sell you the product if it is not 100% fit exactly for your car.
Regarding airbags in the front seats. In the case of a collision and improper operate due to guilt your cover, have you adequate insurance and will you take responsibility?
Such issue doesn't happened to us and I believe that it won't happen in the future. However, our company is insured for such things.
In this time, 3 Orlando owners are interested, but still hesitant. Maybe someone will of the owners the Chevrolet Cruze. Is it possible some discount?
Yes, with 3 and more cars we can discuss some discount. Usually I can give you a 5% coupon for one-time use for such order.
Wczoraj zadałam jeszcze kilka pytań do IAD, mam już odpowiedzi, przetłumaczę je po pracy i wstawię.
A na szybko korespondencja w angielskim.
I have a question continuing topic.
Do you have a photo back of the second row seats orlando. I'd like to know how there is solved mounting, because the seat is divided. Is it aesthetically? Is not there such as hooks or bundled cords, etc.
Our seat covers always fit 100% perfect as original from car manufacturer, to all of the car models that we have in our offer. If its not 100% we won't sell it to you or you can send it back for reclamation. That is our strategy of perfectionism. Unfortunately I can't provide any further detailed photos, the only ones we share are publicly visible in the Chevrolet gallery
The second row seat is divided to be able to enter the third row. Is covering the cover does' t obstruct folding part of the seat?
Again, our seat cover fits like original. We always test it for such things. There is no obstruction of any functionality of your car or seats.
Are the pictures on the website realy reflect the truth? Can you promise me that in fact these covers really nicely in chairs arranged(perfect fit)? Could this depends on for some conditions?
Yes they are REALLY REALLY REAL
How performs this product after a few years? ? I can count on the honesty?
We have customers that have our seat covers for 9 years and they look like new, check the photo here - http://autopotahy.sk/wp-content/uploads ... 8718_n.jpg - it is a real unedited photo after 9 years of use, directly from our customer
What about the warranty and the law to return goods purchasing by Internet? What can I do if I discover that purchased goods does not comply with the quality presented in offer on the website?
Standard Warranty is 3 years, also after this time we are always open for any fix if something happens in a very rare case. If it is our mistake we always accept the reclamation within the 3 years. We won't sell you the product if it is not 100% fit exactly for your car.
Regarding airbags in the front seats. In the case of a collision and improper operate due to guilt your cover, have you adequate insurance and will you take responsibility?
Such issue doesn't happened to us and I believe that it won't happen in the future. However, our company is insured for such things.
In this time, 3 Orlando owners are interested, but still hesitant. Maybe someone will of the owners the Chevrolet Cruze. Is it possible some discount?
Yes, with 3 and more cars we can discuss some discount. Usually I can give you a 5% coupon for one-time use for such order.
- wszim
- Zasłużony dla forum
- Kontakt:
Nawiążę jeszcze do sentencji Paurla. Może i teraz są na allegro używane fotele w dobrym stanie, ale za dwa lata takich nie będzie. Europejskie chevrolety będą się tylko starzeć i z czasem dostęp do używanych części będzie coraz mniejszy i będą one coraz bardziej zużyte i zniszczone. Niestety nie ma napływu świeżej krwi z dawców w postaci nowych rocznikowo rozbitków, bo wszystkie będą coraz starsze. A nowy fotel w ASO za cenę 1500zł to pewnie można sobie go pół kupić.paulr pisze:330 euro to pi razy oko 1500 zl. Na allegro komplet foteli w idelnym stanie to okolo 1200zl.
- fred pl
- Profesjonalista
- Imię: marcin
- Samochód: Opel Grandland X
- Silnik: 1,6 T
- Kontakt:
To może zróbmy wspólną wycieczkę na Słowacje zainteresowanych ,oglądniemy ,posiedzimy ,pomacamy .
- wszim
- Zasłużony dla forum
- Kontakt:
fred pl pisze:To może zróbmy wspólną wycieczkę na Słowacje zainteresowanych ,oglądniemy ,posiedzimy ,pomacamy .
wszim pisze: też jestem za wyjazdem na Słowację. W okolicach kwietnia ....Chyba że coś innego się urodzi w międzyczasie.
Tak kombinuję tylko że:
Sobota: zatvorené
Nedeľa: zatvorené
w tygodniu ciężko mi się wyrwać bo sycuję z urlopem ja żyd, bo plany na ten rok mam rozległe. Nie mówię jednak nie.
Obiecałem tłumaczenie z korespondencji z Michałem z IAD:
Czy masz foto tyłu siedzeń II rzędu dla orlando. Chiałbym wiedzieć jak jest rozwiązany montaż bo siedzenie jest dzielone. Czy nie ma tam jakiś zaczepów czy wiązanych sznurków etc?
Nasze pokrowce zawsze idealnie pasują w 100% jak oryginalne z fabryki samochodu do wszystkich modeli które mamy w ofercie. Jeśli to nie jest 100% nie sprzedamy ci lub możesz odesłać je w ramach reklamacji. To jest nasza strategia perfekcjonizmu. Niestety nie mogę zaoferować żadnych dalszych szczegółowych zdjęć, dostępne mamy tylko te którymi dzielimy się publicznie w galerii Chevrolet
Drugi rząd siedzeń jest dzielony, by móc przejść do trzeciego rzędu. Czy pokrowiec nie utrudni składania tej części kanapy?
Ponownie, nasz pokrowiec pasuje jak oryginał. My zawsze to testujemy na takie sytuacje. Nie ma utrudnienia żadnej ich funkcjonalności w samochodzie.
Czy wasze zdjęcia na stronie internetowej naprawdę odzwierciedlają prawdę? Czy możesz mi obiecać, że w rzeczywistości te pokrowce tak ładni leżą na fotelach (tak dokładnie dopasowane)? Bo może to zależy od jakiś warunków?
Tak, są naprawdę, naprawdę realne
Jak sprawuje się produkt po kilku latach? ? Mogę liczyć na szczerość?
Mamy klientów, którzy posiadają nasze pokrowce od 9 lat i wyglądają jak nowe, sprawdź zdjęcie tutaj - http://autopotahy.sk/wp-content/uploads ... 8718_n.jpg - jest to realne niepoprawiane zdjęcia po 9 roku stosowania, bezpośrednio od naszego klienta
Jak wygląda sprawa gwarancji i prawa do zwrotu zakupu towarów przez Internet? Co mogę zrobić, jeśli okaże się, że zakupiony towar nie jest zgodny z jakością prezentową w ofercie na waszej stronie internetowej?
Okres gwarancji wynosi 3 lata, także po tym czasie jesteśmy zawsze otwarci na wszelkie poprawki, jeśli coś się zdarza to w bardzo rzadkich przypadkach. Jeśli jest to nasz błąd zawsze przyjmiemy reklamację w ciągu 3 lat. Nie będziemy sprzedawać produktu, jeśli w 100% dokładnie nie pasuje do Twojego samochodu.
Odnośnie airbagów w przednich fotelach. W przypadku kolizji i niewłaściwego zadziałania z winy waszego pokrowca posiadacie odpowiednie ubezpieczenie i przyjmiecie na siebie odpowiedzialność?
Taki problem się nie wydarzył nam i wierzę, że nie stanie się to w przyszłości. Jednak nasza firma jest ubezpieczona na takie sytuacje.
Obecnie mamy 3 właścicieli Orlando, którzy są zainteresowani, ale wciąż się wahają. Może też będzie ktoś z właścicieli Chevrolet Cruze. Jest szansa na rabat?
Tak, na 3 i więcej samochodów możemy omówić jakąś zniżkę. Zwykle mogę dać 5% rabatu dla takiego zamówienia.
- fred pl
- Profesjonalista
- Imię: marcin
- Samochód: Opel Grandland X
- Silnik: 1,6 T
- Kontakt:
- wszim
- Zasłużony dla forum
- Kontakt:
Ja nie byłem na L4 od jakiś 15lat
, od momentu jak na nartach zerwałem wiązadła krzyżowe. Dostałem miesiąc gipsu i L4. Nie wytrzymałem i po tygodniu już byłem w pracy.
Szkoda gadać jakim sposobem sam dojeżdżałem bo to nie ma nic z rozsądkiem i bezpieczeństwem
Nie mam znajomych lekarzy a wręcz się ich boję
Dlatego ten kwiecień kombinuję żeby dwie pieczenie upiec. Wiem, że odległy termin, ale z drugiej strony męczy mnie jeszcze koniecznoścć wizyty w N,Targu z olkiem i kilkoma jego sprawami reklamacyjnymi. Też bym to chciał załatwić jakoś w zbliżającym się czasie. Jeszcze sobie spokojnie sprawę przetrawmy, i przemyślmy. Poprosiłem StFrozen żeby napisała do kilku słowackich opinidawców dających oceny na FB co obecnie po czasie myślą o produkcie IAD. Zobaczymy co spłynie.
Dlatego ten kwiecień kombinuję żeby dwie pieczenie upiec. Wiem, że odległy termin, ale z drugiej strony męczy mnie jeszcze koniecznoścć wizyty w N,Targu z olkiem i kilkoma jego sprawami reklamacyjnymi. Też bym to chciał załatwić jakoś w zbliżającym się czasie. Jeszcze sobie spokojnie sprawę przetrawmy, i przemyślmy. Poprosiłem StFrozen żeby napisała do kilku słowackich opinidawców dających oceny na FB co obecnie po czasie myślą o produkcie IAD. Zobaczymy co spłynie.