Witam wszystkich,
Jak wygląda sprawa z regeneracją wtrysków na Śląsku? Podobno dużo tam serwisów które robią wtryskiwacze, tylko z opinii w sieci wyczytałem że różnie to bywa z terminami oraz z jakością tych napraw. Szybko do głowy wpadł mi pomysł kupienia używanych wtryskiwaczy do mojego Aveo, ale pojawia się problem z ich dostępnością. Nie mówiąc już o tym, że kupiłbym wtedy w ciemno takie wtryskiwacze. Fabrycznie nowe to nawet nie wiem ile kosztują - od razu wiem że cena zaporowa. Mój szwagier polecił mi serwis w Rzeszowie, do którego najlepiej jest wysłać wtryski a oni w ciągu kilku dni odsyłają. Nie wiem czy po prostu lokalnie nie oddam komuś do naprawy..
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
[Aveo] Regeneracja wtrysków Śląsk
-
Mongos
- Świeżak
- Imię: Wojciech
- Samochód: Aveo
- Silnik:
- Kontakt:
- rajtkezjusz
- Profesjonalista
- Imię: Daniel
- Samochód: AVEO T300
- Silnik:
Re: [Aveo] Regeneracja wtrysków Śląsk
wtryski benzynowe czy do diesla?Pytam z ciekawości ,bo z pomorskiego jestem,więc nie za bardzo po drodze. Jak benzynowe ,to co przyczyną i objawy,jak diesla to przy jakim przebiegu
-
Mongos
- Świeżak
- Imię: Wojciech
- Samochód: Aveo
- Silnik:
- Kontakt:
Re: [Aveo] Regeneracja wtrysków Śląsk
Oczywiście , że diesel Common Rail. Wtryskiwacze wysłane ostatecznie do Bosch Diesel Service Pawlik http://slaskie-regeneracja.wtryskiwacz. ... ryski.html i na szczęście okazało się, że tylko czyszczenie i jakaś mała regulacja. Polecam warsztat w Stalowej Woli bo cennik w miarę przyzwoity 250 zł za robotę w aso myślę , że ok