Ok coś skrobnę żeby przybliżyć bo to faktycznie najbardziej upierdliwa część zadania.
No to do dzieła.

- przel_tyl.jpg (215.75 KiB) Przejrzano 2164 razy
Przełącznik dzieli się na dwie części - przód z gałką i tył do którego jest zamocowana cała płytka elektroniki. Na fotce zaznaczyłem punkty zatrzasków - jest to 6 punktów na obrzeżu i 2 na środku. Te na środku oznakowane B utrzymują gałę i nieruchomą część w której są przyciski przeciwmgielnych. Trzeba powolutku naokoło cienkim śrubokrętem wyczepiać i wsuwać sobie zaostrzone w klin zapałki w miejsca które odsunęliśmy, żeby się z powrotem nam nie zatrzasnęły

. W punktach A uważać bo tam w pobliżu jest delikatny ślizgacz, żeby go nie uszkodzić przez za głębokie wejście ze śrubokrętem (mnie się udało lekko zagiąć ale naprawiłem).

- przel_ślizgacz.jpg (234.89 KiB) Przejrzano 2164 razy
W zaczepach C są wsunięte sprężynki - nie pogubić i nie zapomnieć przy składaniu z powrotem wsunąć(mnie się udało zapomnieć

).
Dość trudno schodzą zaczepy B, najlepiej wcisnąć na starcie po 2 kliny z zapałek.

- przel_tyl_zaczepy.jpg (470.06 KiB) Przejrzano 2164 razy

- przel_tyl_zaczepy2.jpg (228.8 KiB) Przejrzano 2164 razy
W przełączniku bez AUTO, zeszły łatwo ale w przełączniku z AUTO przy odsuwaniu tyłu wcześniej wyczepiała mi się gała, która ma takie wewnętrzne zaczepy(nie mam fotki).
Jak mi się wtedy wszystko rozpirzyło to miałem przez chwilę składanie puzzli, ale do ogarnięcia, najważniejsze ustawić sobie pozycję w AUTO jako wyjściową do zamknięcia

- przel_spręzyna.jpg (379.27 KiB) Przejrzano 2164 razy
Przelutowanie LEDków dla tych co potrafią lub przekazać tym co potrafią. Powodzenia.