U niektórych z was też macie korozje wnęki silnika ? mam na zgrzewie prawego kielicha, zorientowałem sie bo z tej scianki górnej zaczeła odpadac podkład, pytam bo wrazie czego pogonie go i pozbęde sie pozdrawiam. I chyba kupie stare audi 80
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Korozja aveo t300
-
BlackBird
- Świeżak
- Imię: Daniel
- Samochód: aveo t300
- Silnik: 1.4
- Kontakt:
Korozja aveo t300
Witam orientacyjnie chce sie zapytać.
U niektórych z was też macie korozje wnęki silnika ? mam na zgrzewie prawego kielicha, zorientowałem sie bo z tej scianki górnej zaczeła odpadac podkład, pytam bo wrazie czego pogonie go i pozbęde sie pozdrawiam. I chyba kupie stare audi 80
serio pytam bo ja już mam dość nowych aut to gnijące zwłoki.... a szkoda bo auto wygodne.
-
BlackBird
- Świeżak
- Kontakt:
- etac
- Prezes

- Imię: Krzysztof
- Samochód: Opel Astra L ST
- Silnik: 1.2T Pure Tech
- LPG: NIE
- Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Re: Korozja aveo t300
Ja w swoich dwóch Aveo nie zauważyłem takiej korozji. Oczyścić dać podkład antykorozyjny i będzie długo jeździć.
Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe
-
BlackBird
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Korozja aveo t300
Dzieki, ja w wiekszość aut na śląsku widuje takie korozje nwm czym to jest spowodowane, i to na nowszych autach, no nic poprostu coraz gorzej te fabryki robią autka, dzieki za rade grunt zeby pojeździł do czasu nowych unijnych przepisów dot aut benzynowych pozdrawiam