Przed założeniem nowego tematu, sprawdź czy podobny temat już istnieje.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Wyszukiwarka znajduje się w prawym górnym rogu.
NOWY TEMAT znajduje się w poszczególnych działach w lewym górnym rogu.
Sprzęgło kompletne Chevrolet CRUZE (J300) 1.8 141KM
-
GSandraG
- Świeżak
- Imię: Jarosław
- Samochód: Chevrolet Cruze
- Silnik:
- Kontakt:
Sprzęgło kompletne Chevrolet CRUZE (J300) 1.8 141KM
Witam serdecznie - Mam pytanie jakiej firmy mam kupić sprzędło komplet? Po za u mnie wszystko dobrze chodzi - tam do czasu do czasu kapie olej z skrzyni. Trzeba tam się wydostać zeby wymienić uszczelkę? A jak będzie wymontowany Skrzynia to tam tez będzie dostęp sprzędło a mimo ze juz przejechałem 106 tys km i jezeli np. wymienią tylko uszczelkę a potem kiedyś trzeba będzie wymienić komplet sprzędło to znów będzie koszty naprawy - czyli wymontować i składać - to będzie dwa razy koszty. Może lepiej juz od razu wymienić i będzie wtedy spokój, nadal będę jeździł. proszę o informacji jaką kupić sprzędło komplet - firmy jako zamiennik? Czy lepiej kupić oryginalny? ale wtedy jest droższy ile? Czekam na Państwa informację. Z góry dziękuję. Pozdrawiam 
- dokia
- Patron

- Imię: Dorota
- Samochód: Jaguar E-Pace 2020
- Silnik: PB Jaguar Ingenium 2.0t 250KM
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Re: Sprzęgło kompletne Chevrolet CRUZE (J300) 1.8 141KM
Ja bym kupiła oryginał, gdybym z autem wiązała jeszcze ileś lat wspólnych. Jak szybko do zbycia to cokolwiek.
PS. Popraw ortografię, proszę
PS. Popraw ortografię, proszę
Każdy, kogo spotykasz, toczy bitwę, o której nic nie wiesz. Bądź życzliwy. Zawsze.