Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Auto masz na benzynę plus gaz i auto było normalnie używane czy tylko benzyna? Bo ja po wymianie dwóch sond przed i za katalizatorem potrafi mi wywalić błąd i przy nim pisze tymczasowy.huri_khan pisze: 5 sie 2019, o 13:28 Jest wskazana, natomiast silnik ECU sam po pewnym czasie się do tego też dostosuje.
Przykład, moja sonda lambda, która padła.
Wymieniłem samemu i po jej wymianie P2096 dalej się zapalał. Dopiero po przejechaniu około 300-400km ECU przestał pokazywać błędy. W tym okresie zdarzyło się, że komputer kilka razy załapał P2096. Po około 3 kasowaniach błąd już więcej się nie pojawił.

W którym zdaniu przeze mnie napisanym użyłem wobec ciebie nienawiści? Skoro jesteś osobą inteligentną to liczę na inteligentną odpowiedź i domagam się wskazania takiej treści w mojej wypowiedzi.lukash1990 pisze: 12 gru 2019, o 18:45 Kolego proszę czytać ze zrozumieniem, niema informacji o tym błędzie na benzynie gdzie było większe spalanie i żadnych innych objawów. Jestem osobą inteligentną, forum najpierw przeszukałem konkretnej informacji nie było, proszę nie stosować takiej nienawiści i nie robić z siebie boga.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości