Mi w tej chwili przydałby się taki zrzut z 1.8 (T18SED).
Ps. jeśli temat spotkałby się z ogólną aprobatą, to można by umieścić wtedy w Manualach, żeby było na wierzchu
U mnie na razie dystans między pojawieniami się błędu rośnie.papieju pisze: 22 mar 2019, o 15:51Miałem to samo, najpierw co kilkaset km, a potem już co kilkadziesiąt.
I jak sytuacja obecnie wygląda u Ciebie po zastosowaniu tej tulejki ? To jest w ogóle jakaś rzeźba własnego pomysłu czy kupiłeś gotową ? Mi ostatnio też wywaliło błąd P0420 po tym jak pocisnąłem go dłużej 140-150 km/h na ekspresówce i tak się zastanawiałem czy zamiast wymiany można go wywalić. Czy jakieś negatywne objawy miałeś jak zaczął częściej wywalać ten błąd ? Planuję niedługo wypad ok 1000 km i się zastanawiam czy wcześniej to ogarnąć czy można spokojnie jechaćpapieju pisze: 22 mar 2019, o 15:51 Niestety, już po nim. Miałem to samo, najpierw co kilkaset km, a potem już co kilkadziesiąt. Wywaliłem przy okazji wymiany wydechu, tym bardziej że był popękany - wybiłem wkład. Teraz mam założoną tulejkę na 2 sondę ale jeszcze za mało przejechałem żeby błąd wyskoczył bo bez niej też się pojawiał ale losowo, czasem co 2-3tys a czasem co 300km.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości